Dr. Devrim Elmas: Dudak Dolgusu ve Tasarımı

Dudak Dolgusu ve Tasarımı




Instagram




Dudak Dolgusu bir Sanattır.

Dudak Dolgun Güzel Değil, Dudağın Güzelmiş Desinler.

Dudak dolgusunu yaparken dişlerin yerleşimi, burun ve çenenin açısı, alın ve çenenin uyumu hep göz önüne alınmalıdır. Gençlere istediğiniz dudak şeklini seçebileceklerini söylerken, belli bir yaş üstünde onlara uyacak dudaklar yapmayı öneririm.

Dudak dolgusunda tabii ki bütçe önemlidir. Fakat onu taşıyamayacak dolgular yapmak çok yanlış  olur. Dudak dolgusunu yaptırırken dudağın kalınlığı, yapılacak dolgunun kaç enjektör olacağı ve hangi yoğunlukta olacağı ile ilgilidir. Her enjektör dudak dolgusunda farklı maliyet yapacaktır. İyi markaların kendi içinde farklı yoğunluk ve maliyette enjektörleri vardır.

Bütçenin Belirlenmesi:
Dudak dolgusu yaparken yaşınız, dudağınızın doku yoğunluğu ve nasıl bir dudak dolgusu istediğiniz, size seçilecek dolgu türü ve miktarını tahmin etmemizi sağlar. 
Bazen yeterli olmaz ise 2-3 hafta sonra bir enjektör daha dolgu eklemek gerekebilir. Tabii ki bu da yeni bir maliyet olacaktır. Dudak dolgusunun kişinin gözüne hep az geldiği gerçeğini de unutmamak lazım.



Dudak Dolgusunun Süresi:
1-Kaç enjektör yapıldığı, 
2-Hangi yoğunlukta dolgu yapıldığı
3-Kişinin beklentisi

Dudak Tasarımı yaparken bazı durumlarda sadece dolgu yeterli olmamaktadır. Toksin ve iplerde gerekebilmektedir.

Kullanılan dolgular önünüzde açılsın ve içerik etiketlerini isteyin. Bu etiket dolgunun markasını, türünü, son kullanma tarihini, kaç ml kullanıldığını gösterir.


Daha fazla bilgi ve resimler için İnstagram ve Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.


Ya da  +905323557881 no lu telefona sormak istediğiniz konuya göre WhatsApp üzerinden fotoğraf atarak yada video görüşme şeklinde cevaplar alabilirsiniz.
.
Ücretsiz görüşme Online yapılıyor, sadece işlem için randevu vermekteyiz.

Instagram