Dr. Devrim Elmas: Kaz Ayağı, Kaş Ortası ve Alın Kırışıklığı Tedavisi

Kaz Ayağı, Kaş Ortası ve Alın Kırışıklığı Tedavisi



Bu işlemler toksin ile yapılmaktadır. 


Kaz Ayağı Kırışıklığı
Bu kırışıklıklar giderilirken kaşların seviyesi ve kaş uçların yerleşimi daha önceden planlanmalıdır. Daha sonra yapılacak rötuş ile göz altlarında ki kırışıklıklar daha da azaltılmaya çalışılır.

Kaş Ortası Kırışıklığı
1- Kaş ortası kırışıklığına ilk önce Toksin uygulaması yapılmalı, daha sonra rötüş sırasında çok ciddi bir kırışıklık kalmışsa o zaman kısa süreli dolgu kullanılmalıdır. 
2-  Toksin uygulanmaz ise kaş kasları çatma sırasında dolguyu her iki yandan sıkıştırıp öne itecektir. 

Yıllar içinde oluşmuş derin çizgilerin bir seansta geçeceğini veya geçirebileceğini düşünmek yanlış olacaktır. Sorunun çözümü başka sorunlar oluşturmayacak derecede hızlı olmalıdır.

Kullanılan dolgular önünüzde açılsın ve içerik etiketlerini isteyin. Bu etiket dolgunun markasını, türünü, son kullanma tarihini, kaç ml kullanıldığını gösterir.

Alın Kırışıklığı

Alın kırışıklığı tedavisinde en önemli nokta kaşların seviyesidir. Kaz ayağı ve alın kırışıklığı tedavileri yapılırken muhakkak size uygun kaş şekli seçilmeli ve kaş uçları ayarlanmalıdır.



Tüm sorularınız için lütfen +905323557881 i arayınız. Tüm sorularınıza en ince ayrıntısına kadar cevap vermeye çalışırım.
.
Ya da  +905323557881 no lu telefona sormak istediğiniz konuya göre WhatsApp üzerinden fotoğraf atarak yada video görüşme şeklinde cevaplar alabilirsiniz.
.
Ücretsiz görüşme Online yapılıyor, sadece işlem için randevu vermekteyiz.

Instagram